söndag 31 oktober 2010

En söndagstur med bilen...

Hej på er!
I vanliga fall brukar jag ju alltid vara iväg på auktion på söndagar. Men idag var det inga bra auktioner så då passade jag på att följa med mamma och pappa på en liten biltur till Säterdalen.
20 minuter innan öppningen av Loppisen stod vi redan och köade....

Det är alltid lika spännande innan man kommer till en ny loppis. Man har ingen som helst aning om vad man ska hitta, OM man ska hitta något. När dörrarna öppnades sprang folket in. Alla ville hitta just sin sak före någon annan....

Det var ganska många försäljare och det fanns en hel del fina saker. Men jag köpte dock inte så mycket.


Men det är kul att bara gå och titta också

Här var en trevlig försäljare som ställde upp på bild

Jag letade efter gamla julsaker, men hittade tyvärr inte så mycket. Börjar ju snart bli dags att göra julfint inför julskylningen
När vi lämnat Säter for vi vidare till Borlänge där vi hälsade på detta coola gäng:Sahlins strutsfarm fick man snabbt en favorit i gänget:

Visst är han söt??Strutsen är verkligen ett pampigt djur tycker jag. Av fjädrarna gör man tydligen dammvippor, det fick jag lära mig idag.

Det var inte bara jag som blev trött efter en dagsutflykt i bilen. ;)
Jag hoppas ni haft en riktigt härlig helg!
Stor kram, Karin

3 kommentarer:

 1. Oj, vilket överraskande inlägg! Det riktigt sprudlar av iver och energi i det. Jag gillar när unga människor, som du själv, har så lätt att finna kontakt med äldre människor (som ju bilderna berättar om) och att du har två sanna vänner i dina föräldrar. Det är upplyftande att se att det möjligt att umgås över generationsgränserna och att en ung människa som du har samma brinnande intresse för antika föremål och strutsar som jag själv (pensionär sedan tio år tillbaka.)

  Vänligen Haokon

  SvaraRadera
 2. PS. Jag gläds att du tar tillfället i akt och lär dig saker och ting om strutsar. Det där med dammvipporna har jag ju känt till många år förstås, men jag är ju också av en äldre årsmodell än du själv.

  Väl mött!

  Haokon

  SvaraRadera
 3. Hej!!
  Är du intresserad av inredning?? Kika in våran blogg i så fall, den är helt proppad med gammal och nött heminredning!! ;) :D
  Vi har även en Till-Salu-kategori för den som är intresserad av det, och för att ingen ska behöva missa ett enda inlägg så finns vi också på Bloglovin! Ha en kanondag! KRAM!

  SvaraRadera