fredag 22 oktober 2010

Matsalsgrupp Äpplet...

Hej!
I morse när jag vaknade och gick ut till bilen blev jag mött av den första snön. Alltid lika magiskt tycker jag. Så i morse bar det av hem till pappa och mamma för att sätta på vinterdäcken, så nu kan man känna sig lite tryggare på vägen.
Jag har legat i under veckan och målat ett matsalsbord och 6 st Äppletstolar. Det är många som varit in och frågat efter Äppletstolar så nu gäller det för er att skynda er hit.
Matsalsbordet har två iläggsskivor och blir med dem hela 205 cm! (Varje iläggskiva är 40 cm)
Man kan välja om man vill ha 4 st stolar eller 6 st stolar. Det är inte samma Äppletmönster på samtliga stolar utan det finns två stycken med ett mönster och 4 st med ett annat mönster. Så välj själva om ni vill ha plats för 4 eller 6 personer.Bredd: 205 med båda skivorna i (varje skiva är 40 m)
Höjd: 77 cm
Bredd: 89,5 cm
Personligen tycker jag inte att det gör något att det är två olika motiv om man väljer att köpa 6 st stolar. Äpplet finns ju på samtliga...


Tänk er att duka upp bordet till jul....

Äppletstolarna med sina rena snygga linjer...

Det finns 4 st stolar av den vänstra modellen och 2 st av den högra.

Samtliga stolar är klädda i ett snyggt beige/vitt randigt tyg
Priset för matsalsgruppen är följande:
MATGRUPPEN ÄR SÅLD!
Ikväll blir det Fredagsmys för min del. Jag önskar er alla en skön kväll!
Stor Kram, Karin

3 kommentarer:

 1. Fint, mycket fint!
  Önskar dig en skön söndag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Riktigt snyggt med det praktiska bordet och stolarna. Jag tycker inte att det är någon nackdel med olika stolar. Då ställer man bara de "udda" i mitten av raden så har man en symmetri. Själv har jag ett par helt olika modeller målade i samma färg och placerade runt bordet lite symmetriskt. Det blir fint, tycker jag.
  Jag törs inte komma in till dig för ofta...Vi bygger faktiskt ut nu, men det blir fullt ändå...
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Hej
  Det var trevligt att du kom in i butiken! Självklart ska jag kolla om jag hittar det du letar efter. Hoppas du hade en bra dag i butiken!!!
  Ha det gott och trevlig helg till dig oxå
  Kram Sofie

  SvaraRadera