lördag 10 mars 2012

Pampigt Matsalsbord

Hej härliga Lördag!

Skyndar in med ett inlägg innan jag kastar mig ut i solen efter en dag i butiken:

Är den inte pampig, denna svartmålade jugendgrupp?

Bordet har två utdragsskivor som förvaras under skivan och med båda skivorna i blir bordet hela 248 cm långt!

På denna bild är skivorna inte utdragna och då har bordet följande mått: Bredd: 139 cm, Djup: 90 cm, Hökd: 80 cm (Med båda skivorna i blir som sagt bordet 248 cm brett!)


 
När du har gäster fungerar karmstolarna bra att sitta vid. När de inte används kan de ställas på ett annat ställe.

Pris för matsalsgruppen inkl. 4 stolar + 2 karmstolar : 6.500:-

Här står stolarna snyggt, tillsammans med den femlådiga byrån

Underbara tulpaner njöt jag av idag i butiken. Färska blommor så här på våren är verkligen det bästa som finns!Med dessa härliga blekrosa tulpaner önskar jag er en ljuvlig dag i det härliga vårvädret! 

Kram

2 kommentarer:

 1. Hej !
  - Kul att du tittade in hos mej och tack för din hälsning ! Men vilka fantastiskt vackra möbler som du visar !- Svarta möbler är väldigt snyggt
  Sen ser jag att du har en webshop också, den måste jag kolla in ! - Vilket fantastiskt roligt jobb du har, men det måste vara svårt att skiljas från skatterna du hittar !
  Ha det gott !
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera