lördag 21 maj 2011

Något för köket och något för toaletten!

Hej!


Då var det Lördag och en timme tills butiken stänger och det är dags för mig att gå hem. Jag är en aning trött idag, då gårkvällen bjöd på en supertrevlig middag ute i Sörvik, med sällskapsspelet Alias fram till halv två. Det finns verkligen inget roligare spel än Alias. För er som inte vet vad det är, så ska man under tidspress förklara så många ord som möjligt, utan att säga själva ordet. Det blir verkligen många skratt! I morse var det upp och studsa tidigt för att fara på loppis. Så det blev lite för lite sömn i natt känner jag. Men vad gör det efter en sån trevlig kväll! :)


Idag har jag ett par röda prylar att visa er. Något för toan och något för köket...Härligt röd brödburk 250:-Bredd: 40 cm


Kanna och tvättfat i rött 400:-Kannan har en skada i emaljen, men vad spelar det för roll? Det ska väl synas att det har använts...Kannan och tvättfatet passar perfekt att ställa på en kommod.

Denna kommod finns här i butiken och kostar 900:-


Idag har jag skaffat hundvakt, Chico följde med mamma och pappa hem, han ska sova kvar där i natt. Det är redan tomt efter honom, men idag ska jag passa på att göra allt man inte kan göra när man har hund.


Ha en riktigt bra helg!

Kram till er alla!

1 kommentar:

  1. Hej de röda tvättfatet finns de kvar så man kan köpa ?:)

    Kontakta mig på
    Anderssonjohanna_@Hotmail.com

    SvaraRadera