måndag 28 mars 2011

Nyheter!

Hej på er!

Som ni säkert sett har jag varit och hämtat hem en liten hundvalp. Chico heter han och han är helt underbar! Med anledning av detta har jag haft stängt ett par veckor så att vi ska kunna lära känna varandra och för att han ska känna sig hemma och trygg hos mig.


Idag har vi dock gjort vårat första besök ner till butiken, så att jag har kunnat ställa iordning lite nya saker och fota och visa er här på bloggen. Chico skötte sig exemplariskt i butiken, bara att hoppas att han sköter sig lika fint nu på Torsdag när butiken öppnar igen. Han ser med spänning fram emot att få träffa er alla goa kunder!


Trären skänk med vackra detaljer 2.900:-

Bredd: 99 cm Djup: 47 cm Höjd: 127 cm Skänken har två lådor med vackra gamla beslag... Och en massa utrymme bakom dörrarna. Perfekt för kläder, linne, porslin eller leksaker... Stor och ståtlig matsalsgrupp i ek med två iläggsskivor 8.000:- På bilden är en av iläggsskivorna i (den andra skivan är inte i exakt samma nyans) Till matsalsbordet hör 6 st Äppletstolar klädda i beigefärgat liljatyg.
Bredd: 136 cm/ 224 cm (utan iläggsskivor/med båda iläggsskivorna)

Djup: 102 cm

Höjd: 79 cm


Enkla och stilrena stolar av jugendmodell Äpplet


Våren har äntligen gjort entré och på det gamla slagbordet står en bukett ljuvliga tulpaner...


Stort och vackert gammalt slagbord 3.900:-


Slagbordet hade gärna fått stå hemma hos mig, om jag haft platsen...


Bredd: 175 cm (nedfällt 37 cm)

Djup: 119 cm

Höjd: 75 cm

Mycket praktiskt bord som lätt går att ändra storlek på


Trärent skrivbord med 5 lådor och svarvade ben 2.700:-


Skrivbordet blir som ett smycke i hemmet, en vacker dekoration


Bredd: 118 cm

Djup: 65 cm

Höjd: 74 cmEn gammal charmig kista från 1700-talet 1.800:-


Bredd: 79 cm

Djup: 60 cm

Höjd: 39 cm

Perfekt att förvara saker i, eller varför inte ha den som soffbord?


Anno 1796...Åh vad roligt det var att få vara nere och fixa i butiken idag. Mina dagar har varit fulla med aktivitet sedan Chico flyttade in. Men jag har saknat butiken. Känns skönt att öppna igen nu på Torsdag. Från och med denna vecka kommer öppettiderna vara:

Tors 12-18

Fre 12-18

Lör 11-14


Jag hoppas att jag får många besök när jag öppnar igen! Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll!

Stor Kram, Karin & Chico


2 kommentarer:

 1. Härligt med trärent!

  Mattant Tina

  SvaraRadera
 2. Jaha du Karin, ännu en vän i butiken. Jag tänker givetvis på hunden du införskaffat och undrar om du tänkt igenom detta klart. Jag menar, du är ju ung, och jag har ju sett att dina intressen kommer och går ungefär som vädret(du hade ju en stark passion för strutsar som försvann ungefär lika hastigt som den kom... hmfp)

  Ja, utan stora förhoppningar önskar jag dig lycka till och håller tummarna för att hunden åtminstone är rumsren. Men det var visst en 'blandras', så mina förhoppningar håller en låg nivå även i detta avseende.

  Haokon

  Ps: Behöver du tips angående rumsrenhet besitter jag djup kunskap om saken. Flertalet strutsar har blivit rumsrena under min försyn och jag vågar nog sätta min heder på att det är svårare än en hund. Mitt råd är: vänta utomhus tills hunden gjort sina behov, även behov nr 2. DS

  SvaraRadera