torsdag 11 november 2010

Taburett, Skrytskåp & fyndbord!

Hej på er!
Som jag lovade igår hade jag en vacker möbel att visa er idag. Nämligen denna underbara Taburett. Taburetten är riktigt snyggt sliten på den svarta färgen, varför jag valde att inte måla om den.
Se och njut:
Taburett 1.800:-

Detta kallar jag elegans- visst har den fina former?

Bredd: 99 cm
Djup: 35,5 cm
Höjd: 54 cm till sitsen/ 75 cm till högsta höjden
Taburetten passar bra att ställa nedanför sängen, och fungerar perfekt som överkast-hållare under natten. Jag kan även se den framför ett piano...

Klädseln är beige/vit randig
Sedan lite drygt ett år tillbaka har jag haft detta skåp ståendes i butiken, den har dock inte varit till salu, utan jag har bara haft den som dekoration här. Det är många som velat köpa den, och nu känner jag att jag inte längre har plats för den. Så därför är den nu till salu:

Det är ett gammalt överskåp, som endast har en dörr kvar. Små lådor finns längst ner i skåpet
Priset för skåpet är 750:-

Ställ det hemma i shabby chic hemmet och gör ett "Skrytskåp" av det. Det vill säga, ställ in allt ni vill visa upp att ni har. Så som man gjorde förr i tiden.


Bredd: 103,5 cm
Djup: 33 cm
Höjd: 132 cm
Det finns plats att hänga skedar i skåpet- riktigt charmigt tycker jag...
Sen har ett FYNDBORD fått komma in i butiken. På detta bord kommer det hamna lite diverse småsaker. Just nu finns det en hel del bestick på det. Och fyndpriset är 2:-/vara.


Vi får se vad som dyker upp på Fyndbordet här näst.
Det var allt jag hade att visa er idag. Nu har mörkret fallit utanför butiksfönstret och det är
1,45 h kvar i butiken. Ikväll väntar målning för mig hemma. Jag ska måla massa hyllor som jag ska ha mina dvd-filmer i. Hade tänkt hinna med en målning nu ikväll och en i morgon bitti och sen tror jag faktiskt att det kommer vara klart att sätta i filmerna när jag kommer hem i morgon kväll.
Det är många som undrar hur det ser ut hemma hos mig, och som önskat att jag ska ha lite "Hemma hos mig" här på bloggen. Och jag lovar att det kommer...
Ha nu en riktigt mysig Torsdagskväll!
Kram på er alla!

1 kommentar:

  1. Äntligen hemma hos reportage! Det ser jag och mina arbetskollegor framemot (vi följer alla din blogg slaviskt, du har så mycket bedårande saker.)

    Mattant Tina

    SvaraRadera