lördag 13 november 2010

Ljus i mörkret...

Hej!
Här kommer en liten lördagshälsning från butiken på Storgatan. Idag brinner ljusen i hela butiken och utanför har jag tänt marschallerna. Det var så mörkt och grått ute idag så jag kände att det verkligen behövdes!
Vill ni ha lite mer ljus hemma, så finns det lite nyinkomna saker i butiken:
Stor och pampig kandelaber 250:-
(Höjd: 38 cm)

Ett par ljusstakar 200:-

En charmig gammal mandelkvarn har hittat hit också. Perfekt till julbaket eller som prydnad i köket.
200:- kostar den


Igår kväll hade jag en riktigt mysig Fredagskväll tillsammans med en av mina bästa vänner, som kom på besök från Värmland. Vi åt mat och satt och pratade tills ögonen nästan trillade ihop. Jag har dessutom hunnit måla klart mina dvd-hyllor i vardagsrummet, det blev riktigt bra. Nu vill jag ha ett nytt projekt hemma, men vet inte riktigt vad jag ska ta i tu med härnäst.
Vad har ni på Projekt på G hemma?

Ha nu en riktigt trevlig helg!

Stor kram, Karin

3 kommentarer:

 1. Oj, här sätter man minsann fart på hjärnaktiviteten genom att ställa en fråga! Det uppskattar jag naturligtvis. En gammal man som jag får så sällan frågor, ännu mer sällan sådana jag vill ha.

  Svar: Mitt projekt är att sammanställa mitt album med fotografier från diverse strutsfarmar runt om i landet. Utöver det har jag sedan ett antal år tillbaka ägnat mig åt att lära mig svea rikes kungligheter och intressanta konflikter (som Dackefejden exempelvis, även om det inte finns så mycket information om själva Nils Dacke).Jag bestämde mig en gång när jag stod i mitt badrum att jag skulle kunna alla kungar (jag har ju sedan tidigare kunnat oerhört många, skolundervisningen var ju betydligt bättre förr) och alla beslut jag fattar i mitt badrum håller jag fast vid.

  Sedan samlar jag ju antikviter. Som ju även du gör, trots att du är så ung och man hade kunnat förledas att tro att du gillade samma saker som andra unga människor gör. Men du kanske är en gammal själ, min vän?

  Människor säger ibland att jag är en vresig antikhandlare, men jag ber aldrig om ursäkt för min existens för det. Men jag är ju en man på ålderns höst (ruinens rand säger vissa, men jag tänker inte så). (Jag tror att du kan lära dig mycket av mig, framförallt är jag bra på kungar.)

  Jag hoppas du upplever att din nyfikenhet har stillnat nu, Karin. Ställ gärna fler frågor.

  Väl mött.

  Din vän på wordwideweb
  Haokon

  SvaraRadera
 2. När kommer hemmahosreportaget? Jag har ju tjatat så länge och nu såg jag att det äntligen skulle komma! Men när, Karin, när?

  Hälsningar

  En nyfiken tjej som också gillar ljus i mörkret

  SvaraRadera
 3. Ville bara säga hej. För en åldring som inte har så mycket vänner hoppas jag ju ständigt på att vår relation här ska fortsätta.

  väl mött!

  Din vän H

  SvaraRadera