onsdag 14 december 2011

Hjälp mig att hjälpa andra!

Hej!

När julen närmar sig tänker jag alltid lite extra på alla underbara människor jag har runt omkring mig. På min familj och mina vänner och andra personer som lyser upp mitt liv.

För mig har julen alltid varit den bästa tiden på året, det är det fortfarande. Man äter gott, man umgås, pysslar, tänder ljus och myser. December är en magisk månad tycker jag. Jag är mycket för jultraditioner, jag vill att varje jul ska vara på samma sätt varje år. Jag har alltid haft en så fin jul tillsammans med familj, släkt och vänner.

Det är inte alla som ser fram emot julen som jag gör. Det finns många människor som sitter ensamma hemma på julafton, det finns många människor som inte ens har ett hem. Det finns människor som svälter, det finns människor som dör på julafton.Jag har därför startat en insamlig, som kommer hålla på fram till julafton, alltså i 10 dagar.
Under 10 dagar kan du lämna ett bidrag till SOS Barnbyar, se det som en julklapp som verkligen gör nytta.

Dina pengar kommer att hjälpa de allra mest utsatta, barn som förlorat sina föräldrar eller som riskerar att göra det. SOS Barnbyar ger föräldralösa eller övergivna barn en plats i någon av barnbyarna, där de får en ny familj med mamma och syskon. SOS barnbyar arbetar också förebyggande genom familjestärkande program, där de stöttar utsatta familjer så att de kan hålla ihop trots svåra omständigheter.

~Alla barn har rätt till en trygg uppväxt i en kärleksfull familj~

Följ länken nedan för att lämna ditt bidrag:


Sprid gärna denna länk vidare, tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Kram och Kram

1 kommentar:

  1. Härligt initiativ av dig Karin, hoppas vi är många som följer uppmaningen att hjälpa till, jag tror vi är många som vill!
    Varma tankar till dig ♥Karin♥
    /Cia

    SvaraRadera