tisdag 27 september 2011

Projekt: Sängram!

Hej!
När hösten kryper allt närmare behöver man lite inomhusprojekt. Mitt nya projekt ska bli att fixa en sängram. I dagsläget har jag bara två sängar som står tillsammans och ser tråkiga ut i sovrummet. Ja så illa är det kanske inte. Men jag känner att det saknas en sängram av någon form.

Det finns ju en hel del att välja på när man börjar kika runt. Men det är ju inte det lättaste att välja. Ingen passar mig riktigt....

Denna är enkel, den skulle kunna funka. Men är den enkel-tråkig?

Hade man haft kakelugn i sovrummet hade det ju inte varit helt fel...


Är inte ens säker på att jag
vill ha en vit ram. Kanske en svart skulle passa bättre? Sen finns det designade sängar som är lite mer speciella, men som inte skulle passa hemma hos mig. Som dessa två:
Nej det får nog helt enkelt bli ett projekt. Att fixa en egen sängram. Frågan är ju då om man ska ta en gammal spegeldörr och fixa till, eller om man ska leta reda på några gamla golvplankor och snickra ihop. Hm...får nog fundera lite på det. Men det här projektet ska jag sätta igång med när jag kommer hem från Irland iallafall. Givetvis får ni följa med under projektets gång.


2 kommentarer:

  1. Vart har du hittat den designade sängramen längst ner?

    SvaraRadera
  2. Varför skriver du inte i din blogg vad du hittar sakerna på bilderna ? man vill ju ha tips via bloggar inte bara titta...

    SvaraRadera