måndag 26 september 2011

Bokad resa!

Hej!
Om en vecka bär det av på äventyr. Jag har bokat en resa till Irland, där jag ska hälsa på en av mina bästa vänner. Det ska bli såå roligt! Dessvärre är jag nog den mest flygrädda person som finns och jag ska alltså klara av att göra den här resan helt själv. Jag har flugit många gånger tidigare, men nu var det många år sedan. Det blev liksom bara värre och värre att flyga och till sist slutade jag istället. Men nu kände jag att det var dags att ta itu med den här rädslan. Så biljetten är bokad och om en vecka sticker jag!


Jag ser fram emot att utforska "Den gröna ön" tillsammans med Emma. :)

Men innan jag åker väntar en vecka full av roligt jobb. Jag har varit på auktion och kommer under morgondagen att hämta hem ett lass med nya möbler. Så inom kort kommer det en uppdatering med lite färska möbler från Vita Novum. 

Har nog någon ny möbel på bild i kameran redan som ni kan få se här i morgon så välkomna att kika in igen.

Glöm inte bort att delta i tävlingen här till höger i sidpanelen, ni kan vinna ett presentkort på 250:- att handla för i butiken eller i webbshopen. (Frakten bjuder jag på)

Ha nu en skön måndag!
Kramar till er alla

1 kommentar:

  1. Alltså Karin flygresan kommer att gå som en dans. Du är jättemodig!! Är jätteglad övre att du kommer! Vi kommer att ha det sååå mysigt. Pussss

    SvaraRadera